Что обсуждают
-
Офтальмология в Израиле
2
обсуждения
Область медицины
-
Здоровье Плюс
1
Компания медицинского туризма
-
Хадасса
1
Государственная больница
-
Неврология и нейрохирургия в Израиле
1
Область медицины
-
Амсалем Медикал
1
Компания медицинского туризма
-
Ассута
1
Частная клиника
-
Ирит Бахар
1
Профессор
-
Рамбам
1
Государственная больница
- Показать еще 3 тега обсуждения
- Скрыть теги
Все темы
Другие темы форума
-
- 1
- 1
Здравствуйте! Маме 68 лет. Интересует приблизительная стоимость лечения катаракты обоих глаз вместе с пребыванием кл...
-
Здравствуйте. У меня ребенок-инвалид по зрению. Ему 9 лет. 7 лет нам ставили диагноз атрофия зрительного нерва, макул...
Оксана Охрименко, 22 января 2016 в 10:19 -
Здравствуйте! У моей дочки врожденая катаракта обеих глаз,она ничего не видела ей удалили хусталики в 4 месяца,правый...
Юлия Одарченко, 1 декабря 2015 в 20:07 -
Маме 66 лет, у неё глаукома и катаракта, давление в правом глазу 33 и в другом 26. Интересует стоимость лечения для неё.
Виктория Тарасова, 10 июня 2015 в 10:39
Мы поможем вам:
- подобрать специализированную клинику в Израиле;
- выбрать лучшего врача-специалиста;
- узнать и сравнить актуальные цены;
- приобрести лекарства из Израиля.
Сколько коштує личение и діагностика очей в Израили?
Добрий день. Вибачте я погано пишу на руском, он не моя радная мова. У мене з народження астигматизм і поганое зрение. Були операции лазерем для корекції зрения. Зараз утворилася катаракта и потрібно личение. Хто-небудь може мне порадити хорошого лікаря в Израили? Буду дуже вдячний.
Доброго дня, Валентин. У Вашому випадку я можу порокомендувати лiкаря Лускi, заступника завiдуючого вiддiлення офтальмологii. Вiн готовий Вас прийняти на обстеження i подальше лiкування. Срок обстеження складає 1-2 днi, всього в Iзрайлi потрiбно знаходитись 10 робочих днiв (з операцiєю) Операцiя по видаленню катаракти виконується у нас малоiнвазивним методом з використанням PHACO - без госпіталізації, у амбулаторному режимі. Що стосується мови, можете не переживати - у нашій клініці є супроводжуючі, що вільно розмовляють украінською мовою- це допоможе Вам відчувати себе комфортно. Буду радий відповісти на всі Ваші питання. Будьте здорові!
В Израиле есть хорошие специалисты по лечению катаракты, операция делается практически амбулаторно, цена зависит от сложности случая. Можете прочитать отзыв нашего пациента. Оставьте заявку и врач посмотрит документы и с Вами поговорят на украинском языке, если Вам это удобно.
Олег, дякую за відповідь. Дуже зручно, що є хто б знав українську мову. Так простіше розуміти, що тобі говорять. І відчуваєш себе комфортніше, це так.
Не могли б ви уточнити за ціною дослідження та операції? Хоча б приблизно. І якщо можна, то і проживання. Щоб знати на яку суму розраховувати. Буду дуже вдячний.
Галина, спасибі за відповідь. А не можна хоча б приблизний діапазон цін озвучити? І заявку залишати де? Дзвінок буде платний чи безкоштовний для мене?
Вибачте за стільки питань, я з цим ніколи не стикався. Дякую.
Звонок бесплатный. Заявка Вас ни к чему не обязывает. Стоимость операции от 8000 до 15 000 долларов
Валентин, операцiя по видаленню катаракти може коштувати, в середньому 6.5 -8 тис дол. Що стосується проживання - все залежить вiд Ваших побажань. Зяжiться зi мною - i я зможу пiдготувати для Вас медичну програму i звязати Вас з адмiнiстратором, який допоможе Вам з житлом, трансфером та iншими органiзацiйними моментами. Звернення до приiзду Вас нi до чого не забовязує, звязок безкоштовний. Всi процедури оплачуються вже в клiнiцi по мiрi виконання усiх процедур через касу клiнiки.
Для того, чтобы ответить, Вам нужно войти или зарегистрироваться